PDA

View Full Version : Hardware number



THIBAULT
08-31-2016, 04:12 AM
Hi,
Big problem here ! My hardware number changed himself. Nothing works !
Any idea ?
Thanks

MichaelT
08-31-2016, 05:46 AM
Sounds strange.. did you change your harddrive recently?
If you are talking about the hardware id coming from the drive, you can use this:

https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb897436.aspx

To change it to whatever you want.

THIBAULT
08-31-2016, 06:01 AM
Thanks ! Works !