PDA

View Full Version : 32bit/64bit?



ige
07-22-2016, 02:15 PM
I follow Lewis' 58' Chevy tutorial. I installed LW2015 32bits to use the plugins he recomended. But when loading the Objects in LW 2015 64bits, I only see the splines. All the patches has gone. Can somebody explaine?

RudySchneider
07-22-2016, 03:39 PM
Hmmmm, I may be completely off-base here, but you may have the answer staring you in the face right inside your post. You stated you are using the (32-bit) plugins that Lewis recommended. Most 32-bit plugins won't work with 64-bit LightWave! And if certain geometry relies on that plug-in, it may affect how the object(s) look.

So, the question then is, does the object look OK inside 32-bit LightWave?

Sensei
07-22-2016, 06:33 PM
If you use EasySpline http://www.easyspline.com for spline patching in the real-time (something like sub-patches for spline cage),
you need 32 bit version for 32 bit Modeler,
and 64 bit version for 64 bit Modeler.