PDA

View Full Version : Presets are gone



bellmore
04-29-2016, 09:17 AM
For some reason all of my presets have disappeared. All I get on the presets window is the word none. The drop down for selecting presets is no there. Has anyone else seen this before? If so, how do I get my presets back?
133628

MonroePoteet
04-29-2016, 10:25 AM
The Presets shown depend on the context in which you press F8. This looks like what happens when you first bring up Layout, but haven't set up any context for F8 to work with. If you bring up the Surface Editor first (F5) and then press F8, you should get Surface Presets.

mTp

bellmore
04-29-2016, 11:38 AM
You are absolutely right. I don't know I could have missed that little detail.