PDA

View Full Version : NDI Webserver ...



SBowie
04-12-2016, 01:08 PM
Sometimes it just knocks me out how cool this NDI stuff is. Here's one of the layouts for NDI Webserver (included with Connect Pro, if memory serves), as viewed in my web browser ...

133512

BrianRoberts
04-21-2016, 09:26 AM
that is sweet! would love to learn more about what it is capable of as we have an old server here that i have been looking to bring back to life with something new to do. hope to hear what other people do with NDI

digitalwxstudio
04-26-2016, 06:47 AM
This is really cool stuff. We just starting using.

Anyone know how to add multiple live streams in Connect Pro? When you add a URL to the webserver 1 - you can't seem to update the URL or add another one.

SBowie
04-26-2016, 06:54 AM
I'm not really clear on what it is you are attempting to accomplish here - can you explain?

Matsu
04-28-2016, 12:50 AM
I could launch the Webserver.
But, all monitor can not show any sources.
How to assign NDI sources to the monitors on the Webserver?

Matsu
04-28-2016, 01:46 AM
I could launch the Webserver.
But, all monitor can not show any sources.
How to assign NDI sources to the monitors on the Webserver?

I could do this by using google chrome browser.

SBowie
04-28-2016, 06:55 AM
Just click a monitor to select an NDI source from the list shown (it can take a few moments for the list of available sources to populate.

Matsu
05-01-2016, 07:55 PM
Just click a monitor to select an NDI source from the list shown (it can take a few moments for the list of available sources to populate.

Thank you for your reply, Streve-san!

I could not select any NDI sources using Internet Explorer.
But, I could select NDI sources using Google Chrome and Safari(on iPhone6s).

SBowie
05-02-2016, 06:44 AM
Interesting, thanks for this report. ( was able to repeat your results in IE, and will enter a bug report.