PDA

View Full Version : EPS Import default



Stephen0523
03-15-2016, 08:37 AM
Hello. Would anyone know if there is a way to change the default import scale?
See attached.

Thank You!
Stephen

Snosrap
03-16-2016, 08:27 PM
How about just put in a new number?

Stephen0523
03-16-2016, 09:04 PM
Yes, but setting it as a default would save me one less click out of so many each day!