PDA

View Full Version : "RESET: ALL" -- why not the Camera?



jeric_synergy
03-14-2016, 02:38 PM
If you want to RESET ALL the camera, you get an alert saying:


This option only applies when editing objects, bones, or lights.


Is there a GOOD reason for that? :grumpy:

EDIT: You get an alert, but it DOES reset the Camera. --Now even more :grumpy: .

RebelHill
03-14-2016, 02:41 PM
yes... because all attempts to reset scale, which is meaningless for cameras. If you use the pose reset on my animation toolbox though, that works properly regardless of item type.

jeric_synergy
03-14-2016, 02:47 PM
Reported: they should include a test for item type.