PDA

View Full Version : Layout interface issue/blacked out



Paul W
01-31-2016, 12:23 PM
Please see my screenshot.

I go though this every time I shut down Layout. I have to clear all the config files and relaunch layout to correct the issue. The problem with that is I need to reload all my plug-ins like Octane and Kray, as well as all my other menu layouts and settings.

Is there any fix for this?

Paul W.

ernpchan
01-31-2016, 12:52 PM
If your configs are being written to properly you shouldn't be having this problem.

Have you tried redirecting your configs manually? http://forums.newtek.com/showthread.php?120842-How-to-Install-License-LightWave-Turn-Off-Hub-Isolation-Mode-Redirect-Configs

spherical
01-31-2016, 04:30 PM
Never have seen that one. Does the UI go blank AT shutdown then closes or just hang at that point and you have to kill the process. I'd suggest trying setting all LightWave executables to Run As Administrator and see if anything changes.

Snosrap
02-09-2016, 09:46 PM
That's one serious issue there Paul. It almost looks like a graphics card conflict of some sort. Sorry I can't be of more help.