PDA

View Full Version : Installing LW 2015_3 Can't do it



Joey_C
11-13-2015, 07:31 AM
I am installing a newer version of my animation software LightWave and I
got this ERROR.

I have no idea what it means and how to fix it. Can anyone help me please. (photo attached) It is the next version after 11.6.3 PC 64bit

The Visual Studio 2008 SP 1 (x86) Redstributable installer reported an
error.
Please try to reinstall vc2008_sp1_redist_x86.exe from the installer
directory or contact customer support.

zapper1998
11-13-2015, 07:54 AM
Is everything closed, programs?
Defrag before install.
Where are you installing it to? C drive?
Do you have the latest GPU drivers?
Is windows all updated.

You can redownload the file from newtek and try again installing it.

U can uninstall the previous version.
Reboot before installing the new version.

Joey_C
11-13-2015, 08:00 AM
Yes C drive. Don't know about GPU drivers. I will try to redownload. THANK YOU!!!

OnlineRender
11-13-2015, 08:02 AM
Yes C drive. Don't know about GPU drivers. I will try to redownload. THANK YOU!!!

https://www.microsoft.com/en-gb/download/details.aspx?id=10986

Kaptive
11-13-2015, 08:08 AM
I'm pretty sure your problem stems from having too many icons on your desktop. Hehe (sorry, I just had to ) :)

Skonk
11-13-2015, 09:24 AM
Reboot your PC then try again.

If another installer or updater has modified/installed the C++ runtimes then it will need rebooting before another installer can do the same.

Snosrap
11-13-2015, 04:41 PM
If you had 11.6 running on your box you won't need to install these. When you run the installer don't just run the automatic version, select components to install and don't checkmark that stuff. Same way with the SafeNet Sentinel dongle drivers - skip that stuff. It should install just fine.