PDA

View Full Version : TCAE restore import media to Manage area



Wink
08-20-2015, 10:34 AM
Please consider turning back on the Import Media function in the Manage area. I like the ability to import in the Live Production side, but many of my customers still would like to use the import functionally in Manage. Hopefully, we could have both.

jcupp
08-20-2015, 02:27 PM
I second this.

PIZAZZ
08-20-2015, 02:42 PM
Agreed also

I have clients we moved to AE that called me freaking out because they couldn't find the Import Media option where it used to be. At least they were attempting to do what I taught them to. Sure would of made sense to just leave it where it was and add the new one into the live mode.

kltv
08-22-2015, 08:19 PM
I wouldn't mind having the Export one back too. I feel silly sitting in the Live Production environment converting a week's worth of matches to MP4s. Probably wasting a lot of CPU in the background, but maybe that doesn't matter for conversion speed...

Kris