PDA

View Full Version : Wirefram preview



Luckysevens
12-05-2003, 05:32 PM
I've been having some problems while working in layout. For some reason while I'm moving objects, playing or moving the time line all object revert to bounding boxes. This is making it very dificult when trying to preview objects that are interacting. While using lightwave on PC I can play, or move things in wire fram or textured mode. So is there some setting I'm missing on the macs?
The macs are G4 dual 1 GHz machines with a gig of ram, not sure about the video card its an Radeon and I'm told it was top of the line when they were bought about a year ago.

Thanks for any help.

Trevor
12-05-2003, 06:33 PM
Hi, go to display options, and increase the "bounding box threshold"
That should solve your problem.

Peace.

Luckysevens
12-06-2003, 08:29 AM
thanks I'll give that a try.