PDA

View Full Version : Another default setting: Background color?



jeric_synergy
08-05-2015, 06:11 PM
Is there a way to set a default background color? Not in the UI, but actually in the scene?

The same thing you set with BACKDROP COLOR or GRADIENT BACKDROP?

That would be swell.

ernpchan
08-05-2015, 06:33 PM
Not that I know of. You could do the Default.lws thing.

jeric_synergy
08-05-2015, 07:19 PM
Thanks ernpchan. What a weird shortcoming, no?

ernpchan
08-05-2015, 09:16 PM
Thanks ernpchan. What a weird shortcoming, no?

Sure, but compared to everything else I'd like to see fixed/improved upon, this is pretty minor. Haha.

jeric_synergy
08-06-2015, 12:59 AM
The weird loopholes/lacunae are just...weird.