PDA

View Full Version : Nodes: Input Spy+ Nodal Motion -Input node's output? / Input Spy limitations?



jeric_synergy
08-04-2015, 08:26 PM
Shouldn't the INPUT SPY node register a change in an object's World Position if it's moving as you scroll thru the animation?

Using INPUT SPY in the Nodal Motion editor, but all it seems to display is the FIRST keyframe's parameters, not the item's motions.

129131

(Item Info(1) node is set to Camera.)

+++++++++++++++++++++++++
Is the native NODAL MOTION broken?

MSherak
08-05-2015, 07:21 AM
Input node works a little different in pre and post 11.6. So INPUT per say was to general pre-11.6 and was split up into better nodes in 11.6 and above. So to get an items information you need use Item Info even if the item information you want to input is itself. This is so you won't end up in a loopback.

jeric_synergy
08-05-2015, 09:05 AM
??? So, it's not outputting ANYTHING on the World Coordinates? Or is this some "time of evaluation" thing?