PDA

View Full Version : hypervoxels/screamernet?



johnnyh66
12-04-2003, 05:00 PM
I've created a scene useing particle fx w/hypervoxels: surface.
It renders fine on one computer but when I send it the rendering farm the particles/hypervoxels don't render.
I seem to remember reading something about this problem in the past but didn't find it in the manual (I just looked quickly).
Should they render useing Screamer Net and maybe my dir. is set up wrong?
Thanks
Also thanks to those of you that helped answer ?'s on how to set up Screamer Net, I tried to post a thank you back then but for some reason the buliton board kept telling me to log in... after I was allready loged in! Gotta love technology!

Axis3d
12-04-2003, 05:43 PM
In the Emitters panel, go to the File tab and click on Save Motion. This will create a file that the render nodes can see. This should fix it.

johnnyh66
12-04-2003, 05:48 PM
Thanks, I'll try that.