PDA

View Full Version : Plug in image saver failed



WayneDoherty
03-06-2003, 02:49 AM
Hi,

When I try to render scene I get the following error: Plug in image saver failed. Abort rendering Yes or No.

Any ideas.

Wayne

rabid pitbull
03-07-2003, 11:34 AM
my only guess is that maybe it is not properly installed??? if all else fails delete your preference files.:(

Edbittner
03-09-2003, 05:25 AM
Unless you are saving image and alpha files for your animation,click yes. Or, drop down to the image saver and uncheck it.
Ed