PDA

View Full Version : Plug in image saver failed



WayneDoherty
03-06-2003, 03:49 AM
Hi,

When I try to render scene I get the following error: Plug in image saver failed. Abort rendering Yes or No.

Any ideas.

Wayne

rabid pitbull
03-07-2003, 12:34 PM
my only guess is that maybe it is not properly installed??? if all else fails delete your preference files.:(

Edbittner
03-09-2003, 06:25 AM
Unless you are saving image and alpha files for your animation,click yes. Or, drop down to the image saver and uncheck it.
Ed