PDA

View Full Version : procedural dirt maps " GRITNODE 64 WIN " Does anyone have a copy?



rocket _1
04-19-2015, 01:57 AM
Gritnode website is down and I need a copy of the 64 wins version. Can anyone help?::help:

Areyos Alektor
04-19-2015, 02:37 PM
http://web.archive.org/web/20071007230803/http://katastro.fi/~eetu/gritnode/ee_gritnode_x64.zip

Every4thPixel
04-20-2015, 07:20 AM
It doesn't work correctly in LW2015. The sample ray values don't stick when saving the scene. It doesn't have to be a problem but so you know. Or is that just on my rig?

MSherak
04-21-2015, 04:17 PM
It doesn't work correctly in LW2015. The sample ray values don't stick when saving the scene. It doesn't have to be a problem but so you know. Or is that just on my rig?

Are you talking the Raycount input?? Mine works fine. Make sure you save the object along with the scene.

-M

rocket _1
05-03-2015, 10:39 AM
Thanks Areyos Alektor. Will keep that in mind Every4thPixel.