PDA

View Full Version : LW 2015 Axis Translate?



Triodin
02-16-2015, 02:53 PM
I upgraded to 2015 earlier in Jan and finally got a chance to sit down with it for a client job. Hunting around for Axis translate and can't seem to find it anywhere - do I need to rescan plugins or I'm not too sure where to even begin to start to look for this tool! Any help would be appreciated!

Triodin
02-16-2015, 03:15 PM
Nuked configs, rescanned plugins, and set default menu layout and the tools popped back.

MSherak
02-16-2015, 05:03 PM
Axis Translate, Scale and Rotate are under the core_tools.p plugin. <installed directory>\support\plugins\model in case you lose them again.