PDA

View Full Version : How do you alphabetize your plugins?



tonyrizo2003
01-23-2015, 09:42 AM
Does anyone know the best/easiest way to alphabetize your plugins in modeler?

Thanks

Sensei
01-23-2015, 01:28 PM
It's problem for me too.. I made too many.. ;)

EasySpline is in alone tab.

Old one are in alphabetic order in TrueArt tab.
Newer one in alphabetic order in TrueArt 2 tab.
etc.

JoePoe
01-23-2015, 02:21 PM
Are you on PC?

I don't know about the best or easiest...
But at least there's this... ;)
Alphabetize (https://www.lightwave3d.com/assets/plugins/contains/alphabetize/)

tonyrizo2003
01-23-2015, 04:57 PM
Easy spline is a great as a branch was already made and imported just fine. But all my other plugins I would like to alphabetize easier than doing it in note++
:(