PDA

View Full Version : Select layout surface



wwlife
01-15-2015, 03:08 AM
Hi ı want select a surface forom layout. Tehere are most of surface and ı dont remember a object surface name. Thats way ı cant use surface panel. Is there any short key for select a surface. For example "shift+Left mouse" etc.

Skonk
01-15-2015, 03:20 AM
shift + clicking on an object while VPR is active should select the surface in the surface editor.

wwlife
01-15-2015, 04:25 AM
Thank you its done :)