PDA

View Full Version : LW Modeller 2015 crash when try to use cut command (+U)



aperezg
12-20-2014, 01:21 PM
when I try to use this command in modeller 2015 always crash.

Report Sent

jeric_synergy
12-20-2014, 03:37 PM
Huh, that's a bad name, considering "Cut & Paste" is common vernacular-- since it REQUIRES Edges to be selected, "Edge Cut" would be a better name. Anyway....

In 11.6.3 Win I get a warning if I don't have EDGES selected. Do you have Edges selected before hitting +U?

(I'm also ambivalent about the switch to Point Mode once you use this tool....maybe it makes sense, sometimes such things are quite convenient....)

aperezg
12-21-2014, 03:56 PM
Do you have Edges selected before hitting +U?



Yes the edge was selected

jeric_synergy
12-21-2014, 04:47 PM
Welp, looks like you found yourself a bug! Congratulations, now please submit a report.

aperezg
12-22-2014, 05:00 AM
I already did

I can't work in LW Modeler 2015, because I use cut tool many times



https://www.youtube.com/watch?v=grwZuaxRv6k&list=UUUq_s7Hqf0Rn1dkbBzeaylA

Amurrell
12-22-2014, 11:05 AM
Yeah I reported this also a while back and they said it didn't happen on the internal build. If you got them to see something different that would be great. I sent a video as well, but apparently they don't watch them by the further questioning I got. Cut will work with polygons selected. Cut does work with edges selected but adding or deleting cuts with the tool open and edges selected crashes modeler. Polygons, as said before works.

aperezg
12-22-2014, 11:54 AM
This is the answer of LightWave Customer Support .

This has been fixed in an upcoming patch

Thank you for your report.
--
LightWave 3D Group Support

:thumbsup:

Thanks LightWave Customer Support

aperezg
12-22-2014, 02:30 PM
it works in LW 2015.1

Thanks again LightWave Customer Support

jeric_synergy
12-22-2014, 03:15 PM
wait, what?? 2015.1 is released? I just did a quick whiparound on the forum and didn't see any announcement.

meatycheesyboy
12-22-2014, 03:25 PM
I don't think there is a official announcement thread. I made one about it 3 hours ago though: http://forums.newtek.com/showthread.php?144982-Update-1-for-LW-2015-is-out

jeric_synergy
12-22-2014, 03:36 PM
Well, they haven't mentioned it on their FB page, so I'll not whinge about it TOO loudly... ;)

Also, good job on getting that out b4 the break, LW3dG!! :thumbsup:

Now go take a nice holiday! :santa: