PDA

View Full Version : Modeler: HUB and object list



jeric_synergy
09-24-2014, 11:10 PM
I know that Layout is supposed to be aware of updates to meshes even if the HUB isn't active, but the HUB feature I'm missing is the Modeler list of objects loaded into Layout.

I'm assuming that without the HUB, that doesn't occur, right?

(The HUB never gave me any trouble --unlike many others--, it just stopped showing up one day. I really miss it.) :(

ernpchan
09-24-2014, 11:26 PM
Yeah you need the Hub to see that list. You could launch Modeler manually. That should get the Hub back and linked to Layout.

jeric_synergy
09-25-2014, 12:09 AM
Nah, tried that like a zillion times.

I always launch both from the Taskbar.