PDA

View Full Version : Preview Help



SODAPLAY
11-25-2003, 11:10 PM
I'm having troubles with preview.
I made a scene, and when I click to make preview, in any view it doesn't show the animation like it is supposed to show. And then afterwards if you click to contols in the right down corner it will play bones only. When I render it renders everything perfectly.

In another scene which I downloaded from some website, when making a preview everything works perfectly. Like it should be. So why in my scene it doesnt?

So how do I fix that problem?


Thank you.

- SODA

WizCraker
11-25-2003, 11:19 PM
What is it exactly doing and what do you mean it is not showing the animation like it is suppose to? Is it not moving the camera or what? More details would be nice.

SODAPLAY
11-25-2003, 11:54 PM
I think I figured it out.
I checked the manual... :)
Preview shows only top left corner...
And regarding bones, if the number of polygons is smaller than in your model (somewhere in display properties tab) then it will show bouncing box only and bones... but no mesh. So the number of poligons should be either equal or higher, then it will show.
So it is fine now.

- SODA