PDA

View Full Version : "No plug-in type CustomObjHandler found" or "No plug-in type MasterHandler found..."?



Mr Rid
08-30-2014, 01:29 AM
What are these, how to fix?

Dodgy
08-30-2014, 01:37 AM
Sounds like you need to scan your plug ins again. A custom obj handler is a item shape plug in like and a Masterhandler Plugin is like the Scene Editor.

Mr Rid
08-30-2014, 01:41 AM
Ok, I dont know why my plugins mysteriously vanished. Having many weird LW/computer problems lately. LW11.6.3 is working now.

Mr Rid
08-30-2014, 02:39 AM
But I'm wondering why 11.5.1 continues to not find the "Nodehandler" even after purging and re-scanning the plug folders (?). I am using 11.5.1 to pin down other issues.

Waves of light
08-30-2014, 02:47 AM
Does the nodehandler have a specific nane, like 'input'?

Mr Rid
08-30-2014, 05:22 AM
Yes, 'NodeHandler with name input."

LW 9.6 is asking for 'MasterHandler with name DynamicMaster.'

I don't know what changed suddenly.

Waves of light
08-30-2014, 05:26 AM
You're opening a scene saved in 11.6.x in an older version. The input node is standard with all 11.6 textures. Go here an all will be sorted... https://www.lightwave3d.com/assets/plugins/entry/input-node/

Cheers,
Ricky.

spherical
08-30-2014, 08:55 PM
What he said. Those nodes/plugins didn't exist back then.

Mr Rid
08-30-2014, 10:52 PM
Ok, that's what I assumed at first, but had tried loading older, pre-v10 scenes in 11.5 that still had missing plug errors, so it seemed like it was all the same problem. But they were different missing plugs with each different scene or version.