PDA

View Full Version : Chyron IP problem



alonso
07-22-2014, 03:55 PM
Hi i hope that is the corrent place to report my problem.

We have a little problem with Chyron IP, when send the text sometimes not always the quality is very poor as you see on the image.
we run the last update of tricaster.
Someone have the same problem?
:newtek:

123181

Zane Condren
07-24-2014, 04:20 PM
Is the Chyron set to output SD and your using it with an HD TriCaster session? Have you updated the Chyron recently.

alonso
07-26-2014, 04:08 PM
thnx for answer, both tricaster and chyron are set in SD. we never update chryon, we look on the website but didn't find a update. do u know if there is one?
i think that problem start when we update tricaster in its late version

Zane Condren
07-28-2014, 08:44 AM
Yes there are updates available. You will need to register an account on chyronhego.com to have access to their downloads.

alonso
07-28-2014, 05:16 PM
thanks for answer
I made an account go to Chryon IP - Downloads
I only see an unique download -- ChyronIP ChyronIP 1.0 106 Jan 18 2013

is from last year, i already have this update or i was wrong ?

Zane Condren
07-29-2014, 11:06 AM
Try this update and see if it makes any difference https://chyronhego.app.box.com/s/3627ypu69m70thfbw05w.

alonso
08-06-2014, 08:26 AM
Hi Mr Zane, we Tried to run the update, we have to option, install an independent update, or from an existing version. we choose the second.
after that chyron was unable to send video to tricaster, now we are trying to make a restore >_<