PDA

View Full Version : Hotkeys



slyguy
11-24-2003, 10:38 AM
Can I assign a hotkey to do two things at once? Ex: Take T-bar 1/2 way and add dsk at the same time to do a split screen with graphic and then another hotkey to go back to camera 1 full with no dsk?

bradl
11-24-2003, 02:32 PM
AFAIK you can only 'assign' hotkeys using Toasterscript. Macros and custom hotkeys would be a nice feature for another release. Search for posts about toasterscript for examples on how to create a custom hotkey in a user folder. Look at existing hotkeys for examples and refer to Toasterscript Documentation for more details.

PIZAZZ
11-27-2003, 04:12 PM
Besides waiting for another update, you could also buy an XKeys controller. They are basically a programmable keyboard. You can program single keystrokes or a series of strokes thus creating very elaborate functions still with only one key press. We have used them for quite a while.

www.xkeys.com


The new ShuttlePro software also allows for macro programming but you are limited by the number of possible macros.