PDA

View Full Version : When was the LWM command "Flatten" added?



jeric_synergy
07-01-2014, 11:31 PM
Anyone know when Details/Polygons/Flatten was added?

Riff_Masteroff
07-02-2014, 04:23 AM
Well it wasn't yesterday. I believe I was using it more than ten years ago. The task was to flatten a 3d model so that I could insert it into a 2d acad drawing.

meshpig
07-02-2014, 05:36 AM
Judging by the dialogue box it's pre Core; Unify with points removed. I can't remember :)

jeric_synergy
07-02-2014, 09:30 AM
Well it wasn't yesterday. I believe I was using it more than ten years ago. The task was to flatten a 3d model so that I could insert it into a 2d acad drawing.
In included the whole path so people would know it wasn't "Flatten Layers".