PDA

View Full Version : Caustics on Conductor Node



inakito
06-20-2014, 06:09 AM
Hi,
I just realised using Conductor node does not cause any caustics unless you set the basic material to a percentage on the basic texture editor...
I guess the caustics then will not be based on the node but the basic shader
Does it suppose to work this way?
Thanks

inakito
07-08-2014, 04:19 AM
No clue?

MG artist
07-08-2014, 04:54 AM
I tested this with 11.6.3 and it looks like caustics don't work with conductor at all. The only solution I can think of, is to render a separate pass for the caustics and composite it in post.

jwiede
07-13-2014, 03:10 PM
Not really all that surprising, unfortunately, as caustics in LW are generally quite poorly supported. People begged Newtek for many years to fix/improve caustics, but the current state of caustics in LW is still pretty abysmal by most reasonable standards (both in terms of quality and performance).