PDA

View Full Version : Adding plugins issue (11.6.2)



vector
06-18-2014, 02:01 AM
When adding plugins I can't find them inmediatelly at Additional as before. Does it happen to anybody else?

Every4thPixel
06-18-2014, 03:43 AM
Not everything is an additional plugin so not everything shows up there.

vector
06-18-2014, 03:52 AM
Sure, but when restarting they appear there when previously I got new plugins inmediatelly in that menu
Anyway,thanks

Every4thPixel
06-18-2014, 05:01 AM
Plugins get scanned at startup, maybe it has something to do with that.