PDA

View Full Version : Bug Check: does "GEMSTONE" reset to defaults for _you_?



jeric_synergy
06-11-2014, 06:08 PM
BUG CHECK:

Fire up GEMSTONE
mess with the values
use RESET to get back to defaults


Did that work for you?

Snosrap
06-11-2014, 08:47 PM
No.

jeric_synergy
06-12-2014, 12:51 AM
Score!

Seriously, I wish they still kept score: for just a [email protected] user I find a couple bugs a week.

JohnMarchant
06-12-2014, 01:43 AM
Hope its fogbugzed jeric. Another one to go with the others. Hope they are busy squashing these for the next update.

jeric_synergy
06-12-2014, 08:34 AM
I thought it was fogbugzed, but I haven't got the bounceback yet. THAT one's GOT to be easy to fix.

(I wish LW3dG published the source of all its plugins (perhaps they do?): it'd be A) educational for the plugin writing clan , and B) easy crap could get fixed faster.)