PDA

View Full Version : Custom Modeler tool menu



djwaterman
04-12-2014, 12:33 AM
Is it possible to set up a custom menu for all your favorite Modeler tools? I know I can shift tools under different side menu headings using the Edit Menu layout, but I'm thinking more in the lines of a separate menu you can place them into while they still also remain in the default locations as well.

I'm sure I've seen video of something like this in the past.

djwaterman
04-12-2014, 01:56 AM
Actually I think I've worked it out.

geo_n
04-12-2014, 01:59 AM
Drag and drop tools to new menu branch not good? That's what I use.

djwaterman
04-12-2014, 02:24 AM
If you mean adding a new tab via the 'Edit Menu Layout' giving it a name and then dragging the various favored tools to sit under it, yes that is what I'm now doing. It never occurred to me that you could create new menu tabs.

Dodgy
04-12-2014, 02:27 AM
That's how I do my menus :)