PDA

View Full Version : Getting rid of the base instance.



JohnMarchant
04-10-2014, 12:37 AM
Hi,

Its probably been mentioned here but i cant find it. I have instanced several things for a scene, however as the instanced object needs to be at 0,0,0 how do i get rid of the base instance. I cant Unseen by camera or all the instances disappear.

Its probably very easy but i cant get it.

Thanks all.

Lewis
04-10-2014, 02:42 AM
Just turn it off in scene editor.

JohnMarchant
04-10-2014, 02:49 AM
Thanks Lewis, but does that not still render it.

Lewis
04-10-2014, 02:52 AM
Thanks Lewis, but does that not still render it.

If you turn off that "A" (active) check-mark at scene editor for base instance object it will NOT render at 0/0/0 where you dropped it but instanced places will render it just fine.

bazsa73
04-10-2014, 03:42 AM
What Lewis says is 100 % true. I always do this and it is written in the docs as well.

JohnMarchant
04-10-2014, 06:11 AM
Thanks everyone, got it sussed now.