PDA

View Full Version : Rotation point locked to origio in Modeler. How come?



CharlieL
04-01-2014, 08:02 AM
Of some reason all tools that involve rotation are behaving unexpectedly in Modeler 10.1.
They can only make the rotation around origo.

Before, I got a local coordinate into the numeric window, but now it seems to be locked.

Maybe, I have made some changes unconsiously, or has the Configs get wrecked?

Can I control that from the Configs?
What line should they then contain in order to catch the local coordinate?

ernpchan
04-01-2014, 10:36 AM
What is your Action Center set to? They're on the bottom edge of Modeler.

CharlieL
04-01-2014, 11:21 AM
It must have been: Origin. Now it is: Mouse, as I had to restart with deleted Configs because of an unexpected crash.
Thank you for reminding me. It is easy to be narrowsighted after hours of work.