PDA

View Full Version : Hiding instances source object not working in 11.6



Taro Yoshimoto
03-15-2014, 03:27 PM
LW 11.6, Hide/show objects (A column) not working anymore with instances. It work with the VPR view but not F9 renders.

Can anyone confirm this please?

Now I have no way to hide my source objects. They are stuck in the middle of my scene.

lertola2
03-15-2014, 03:52 PM
Hmm. Turning the object off in the scene editor works for me. Does it happen in every scene or just a specific one? Maybe your config files got corrupted and you need to rebuild them. You could just move your object out of the camera's frame and set the instances to use Local instead of World position.

Taro Yoshimoto
03-15-2014, 03:55 PM
Ok, I got one scene working correctly and another one totally broken. Let see what's happening when I import my objects in a new scene.

No, it doesn't work. Importing the objects in a new scene does not fix the problem. Grrrrrr!!

- - - Updated - - -


use Local instead of World position.

Brilliant! I forgot about that... thanks!! At least I can finish the job that way..!

- - - Updated - - -

Thanks for the fast reply!

tyrot
03-15-2014, 04:11 PM
wow local position - damn i didnt know that!

lertola2
03-15-2014, 07:00 PM
No, it doesn't work. Importing the objects in a new scene does not fix the problem. Grrrrrr!!

If you get a chance zip the faulty scene and object and put a bug report in:
https://fogbugz.newtek.com/default.asp