PDA

View Full Version : Frame Buffer Question



ZachSchuster
03-13-2014, 10:29 AM
I'm not at a place where I can test this. If I sent a 1920x1080 image to a frame buffer, in a session that was not 1080, how would it get displayed? Just scaled down? What about in a 4x3 session?

Thanks!

SBowie
03-13-2014, 11:38 AM
The general rule is that imagery is scaled to fill the vertical frame axis (this said, the Buffer itself is full size, and can be freely resized using the Positioner to get whatever result you prefer.)

ZachSchuster
03-13-2014, 01:57 PM
Thanks!