PDA

View Full Version : problems with import / export



camel_3d
02-11-2014, 01:40 AM
hallo,

I have a quite big problem with import in modeler.
it does not work. I had to open 3ds object. It does not work if i open it with "open object" I can not choose the 3ds object, and import does not work. I mean..there is only button import, but earlier there was like small menu..not the button is completly "dead".. nothing happenes. Also lot of tools desapeard... :((( like band saw... i deleted LW and installed it again, but nothing changed...
heeelp!

ernpchan
02-11-2014, 08:04 AM
Try rescanning your plugins. You also might need to manually add the button back by going to Edit Menu.

Waves of light
02-11-2014, 08:54 AM
Try opening up Modeler, going to Edit | Edit Menu Layout. In the Configure Menus window select '11.0 style' from the Presets drop down box. Then select Done.

Does this restore your menus?

Either that (and if you're on Windows) or you can find your configs folder (mine is under C:\Users\Ricky\.NewTek\LightWave\11.6.1). Backup everything inside of the root folder. Then delete everything but the 'licences' folder. Run Modeler and see if you menus have returned.

camel_3d
03-06-2014, 06:23 AM
Thank you...well nothing helped...

I have just boughht LW 11.6 update..and it works:))