PDA

View Full Version : Bezier Spline in Graph Editor



ninok5
02-09-2014, 09:53 PM
Is there a way to grab more than one channel's handle? Even if i select multiple keyframes it only allows me to move one set of handles at a time. I find that its really hard to match the curves of say x, y and z, esp when they are on different scales if I have to do it one by one on each channel. It makes the Bezier spline option almost useless for complex motion.

ernpchan
02-09-2014, 11:19 PM
Not sure about the bezier question as I don't use them much. I stick to TCB.

If you're trying to match the curve from one channel to another you could try constraining one channel to another. You could also copy the channel envelope from one to the other.

ninok5
02-10-2014, 08:36 AM
Not sure about the bezier question as I don't use them much. I stick to TCB.

If you're trying to match the curve from one channel to another you could try constraining one channel to another. You could also copy the channel envelope from one to the other.

Yeah I use TCB for most things as well but only because that's my only option. Bezier splines are just not practical in LW, even though I use them exclusively in all the other animation apps I use. They offer a lot more precision than TCB but are just broken atm.

Lucasmorif
08-26-2014, 03:25 PM
I was looking in the forum for a way to use LW bezier splines, the way they are right now in graph editor, it's impossible.
Have you found any plugin, workaround? anything?
Thanks.

RebelHill
09-03-2014, 10:58 AM
This any help?


https://www.youtube.com/watch?v=jO5ZBXc6xgc

Chrusion
09-11-2014, 12:01 PM
http://www.rebelhill.net/rhtools/RH_AnimTools.zip

Returns "This domain has just been registered..." Not a 404. Deleting the "www." gets the same result.

RebelHill
09-11-2014, 12:36 PM
Th old AnimTools is discontinued... you want the RHiggit Free version.

Chrusion
09-12-2014, 07:32 AM
Hmmm... the Handles section is not being drawn/displayed...
124203

RebelHill
09-12-2014, 08:25 AM
ah... yes... Forgot, sorry. Handles tool not in the free version.

Chrusion
09-12-2014, 01:09 PM
Why you little uglet! :-P

Lucasmorif
09-30-2014, 09:16 AM
ah... Yes... Forgot, sorry. Handles tool not in the free version.
124587
:d