PDA

View Full Version : (TC855) Disable Audio Headroom?



luismigoliveira
01-14-2014, 05:24 PM
Hello,

Can you please make the option "No Audio Headroom" available?

Thank you!

Best regards,

luismigoliveira
05-13-2014, 05:10 AM
...

kanep
05-13-2014, 09:40 PM
The TriCaster 860 (and 410, 460, 8000) basically has this feature. The audio headroom option has been replaced by a recording fader in the audio mixer. You can set it to a 0db change to the audio recording (or any other adjustment as you might need).

luismigoliveira
05-14-2014, 03:42 AM
So basically I have to upgrade to 860 to have a simple feature like "disable a feature" ? Ok... thanks!

SBowie
05-14-2014, 06:36 AM
Just in case you weren't aware, Luis, you can drastically reduce (but not eliminate) the headroom value in Record Config.

luismigoliveira
05-17-2014, 11:12 AM
Hello SBowie,

Yes, I know it. But I want to eliminate the headroom. I'll start saving up today to buy the TriCaster 860, to have this option.

Thank you!