PDA

View Full Version : background image not rendering



Philbert
01-08-2014, 11:37 AM
I need to match up some objects with an image they will be comped with later. So I added the image in the Background of Compositing, then opened Display Options and made sure Camera View Background was set to Background Image, then nothing. No image. So I tried rendering to test. No image there either. Am I missing something? There is a textured Environment with a gradient, but I tried turning that on and off and still no background image.

Dexter2999
01-08-2014, 11:53 AM
Just curious, what mode are you in?

Can you post the scene?

Philbert
01-08-2014, 11:59 AM
Mode? Sorry can't post it.

Dexter2999
01-08-2014, 12:03 PM
camera? VPR?

what is the distance/falloff of light?

jeric_synergy
01-08-2014, 12:04 PM
Image appearing in Image Editor?

Still or sequence?

Philbert
01-08-2014, 12:05 PM
My falloff is turned off for all the lights. I didn't think that would affect compositing options.

- - - Updated - - -


Image appearing in Image Editor?

Still or sequence?

Yes the image is loaded in the Image Editor. Just a still.

jeric_synergy
01-08-2014, 01:54 PM
Can you get it to work in a new scene?

(JIC...) Sometimes I'll forget that I have some hidden geometry surrounding the scene.... don't hit me....

Philbert
01-08-2014, 04:34 PM
Can you get it to work in a new scene?

(JIC...) Sometimes I'll forget that I have some hidden geometry surrounding the scene.... don't hit me....

I've done that in the past too, but I checked this time, especially since I didn't create the original scene. I just ended up eyeballing the placement and it turns out that was OK for this project. So thanks for the suggestions.

jeric_synergy
01-08-2014, 05:19 PM
Any clue as to what it was?