PDA

View Full Version : The Configure Menus Tree



Doctor49152
01-03-2014, 05:57 PM
I REALLY wish the tree of menus would all be collapsed when you open it for the first time. Having every tree expanded is really messy and makes it confusing.

jeric_synergy
01-04-2014, 11:29 AM
Is that all? Mannnnn, I could go on all day about things the Menu Editor could use.....

Doctor49152
01-04-2014, 02:00 PM
Is that all? Mannnnn, I could go on all day about things the Menu Editor could use.....

I like to keep my feature requests simple :)

I'm sure there are many many things that the Menu/Key/Plugin Editor could use. In this case I am just focusing on the single fact that whenever I go into the editor the first thing I always have to do is collapse all the menu trees because it's messy and super small on my 27" screen.

jeric_synergy
01-04-2014, 03:07 PM
I like to have the devs ignore all my suggestions at once: it's more efficient. ;)

More seriously: it's these unglamorous bits of the UI that often get overlooked in the updating process. So, they tend to stay bad for generations.

Ask how long the check box for "Retain Single Point Polys?" has been defaulting to whatever the user doesn't want.