PDA

View Full Version : Red checkmark in FiberFX?



egearbox
12-25-2013, 07:33 PM
I'm working with LW 11.5 64 bit on Windows 7. What does it mean when you try to add FiberFX to a model (in this case an imported Poser figure) and the checkmark turns red? I am assuming that it means "something went wrong, no fiberFX for you" but I can't find any explanation in the docs. Does this mean too many polys or something else?


118901

Dodgy
12-27-2013, 04:50 AM
It means you have to select some surfaces for ffx to be on. Click the little arrow to open the surface list then click each surface you want ffx on.

egearbox
12-28-2013, 11:18 AM
Yep, that worked this time. Odd - it seemed the last model I tried it on didn't give me any results. Thanks for setting me straight on that.