PDA

View Full Version : Retargeting does not work



Hollow 4D
12-22-2013, 11:33 AM
Hello,

Nevron re targeting will not work no matter what I do. I have followed all instructions and have done everything I can think of. I keep getting "Scene is not ready for re targeting"

I am trying to re target a BVH to a Genoma rig. I am not working with the live mocap yet. Just trying to get this to work.

When I pull up the Nevron window and select BVH, Most all the names in the source window have an ! in front of the name. Yes I have "Auto Key" on.

Please help.

Thank you

CaptainMarlowe
12-22-2013, 02:40 PM
Hi.
I have made two tutorials about retargeting with NM.
You can find them there (http://forums.newtek.com/showthread.php?137836-Genoma-Nevron-Motion-BVH-files-tutorial), maybe it will help, especially the second video, where I deal with the getsell function for uncommon BVH hierarchies. Hope it helps.

jbaudrand
01-11-2014, 03:39 PM
:got weird result:
here's retargeted rig using tuto available on youtube
119229

here's the result in live:
119230
:bangwall:

jbaudrand
01-11-2014, 03:42 PM
don't mention wings and quiver, they aren't weightmapped yet...