PDA

View Full Version : Plug-In Image Saver Failed. Abort Rendering



EastCoastCreati
11-30-2013, 03:20 AM
the event "Plug-In Image Saver Failed. Abort Rendering" abort I select NO and LW continues onto the next frame. I'll render the missed frame later. Rendering complete go back to frame 230 of 290 frames and render that frame, renders and labels correctly.

the Problem: after LW re-renders the frame that image is placed out of sequence even though it is rendered correctly> LW actually places the correct labelled image into another frame position, it does no over-right another frame is simply places it at another spot

Frame order

NQ_Logo_0161.jpg
NQ_Logo_0230.jpg (this is where LW places the re-rendered frame seriously screwed up)
NQ_logo_0162.jpg

even is I rename the image to something like test.jpg it still placed between 0161 and 0162 how is this possible.


LW 11.6 (64)
Win 8.1 (64)

EastCoastCreati
11-30-2013, 03:37 AM
1.Rendered to a individual frame to another folder but stil the problem exists moved the image back to original folder problem is not fixed

2. rendered a short sequence from frame 229-231 just o get the sequence 230 image. Moved that to that to the correct fold and it worked..

this is a lot of work for a single frame especially with LW 11.6

nickdigital
12-01-2013, 12:39 AM
Are you saving to a place that has no free space?

JamesCurtis
12-02-2013, 09:58 AM
From your example:

NQ_Logo_0161.jpg
NQ_Logo_0230.jpg
NQ_logo_0162.jpg

The last entry has a lower case "l" Not "L" as the others. This would throw off the sequence!!