PDA

View Full Version : How can you access a Master Channel in nodes?



raw-m
11-13-2013, 07:35 AM
Feels like I should know this but can't find it! Got some MCs connected to a slider to drive some Instances stuff. Went to hook it up nodally but its not as obvious how to get the slider values as I thought it would be! Anyone help?

RebelHill
11-13-2013, 08:30 AM
You cant access the slider value themselves, as sliders dont have values... rather they "point" to values of something else (much like the lil channel box at the bottom left corner of layout window).

As for how to get values from an MC... ull want DPs channel info node.

raw-m
11-13-2013, 08:37 AM
Hi RH. I mangled my description up a bit and know it's not the slider values I was after. Thanks for the DP pointer (should have guessed!) - on 11.6 and haven't loaded the plugins yet!