PDA

View Full Version : rendering farm???



benjo_mx
11-14-2003, 12:12 AM
Hello fellow Lightwavers!!!

I've been tryin' to configure network rendering.
I have done as the manual said and still getting no where
about it!!!!

:confused:
everytime i run "LWSN.exe" shortcut in a node
computer an error always occur....

error code:
--The instruction at "0x0040e726" referenced memory at "0x00000000".The memory could not be "read".

computer flatform:
-- windows2000
-- intel P4
all nodes and host uses same flatform

what should i do? if there is anything you can say
it would really be appreciated.

thanks in advance......

BeeVee
11-14-2003, 02:14 AM
That doesn't sound like a good message. On the off-chance that you don't have a serious hardware problem, I suggest you read Matt Gorner's excellent Screamernet tutorial for Windows...

You'll find it on the last page of his interview at: http://www.newtek-europe.com/uk/community/lightwave/gorner/1.html

B

jat1
11-14-2003, 06:58 AM
Hmm, if u can grab a back copy of 3d world where they explained how to create a network rendering thing... and it also stated that the problems not normally related to lightwave usually, its related on networking pcs in the wrong way.

Oh yea and do u have a descent firewall and a virus checker up to date on every pc?

I got a virus once giving me really awkward errors in nearly ever application....