PDA

View Full Version : Troubleshooting the Hub



devin
08-07-2013, 08:46 PM
Anyone have a best practices method for troubleshooting issues with the hub? A few days ago, 11.5.1 suddenly started crashing repeatedly when I jumped from modeler over to layout. As a result, I installed 11.6 but I had the same issue. I updated my graphics drivers. No go. I then uninstalled everything and wiped all traces of LW and reinstalled 11.6 but that failed to fix the issue as well. It crashes w/o any third party plug-ins loaded. My co-worker has the same machine and almost identical set up but she's not suffering from this issue. I'm running 64-bit Win 7.

I'd appreciate any insight on how to track down the issue. I've had hub problems in the past but nothing that trashing the configs or a reinstall wouldn't fix.

Devin

PS - On a side note, why can't the forum search engine process words of three characters or below (i.e. hub)?

probiner
08-07-2013, 08:54 PM
Good luck. As for the search... google... https://www.google.pt/search?q=site:newtek+hub+crash&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr#bav=on.2,or.r_qf.&fp=d0dcb43bba54cd4f&q=site:newtek.com+hub+crash&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial

devin
08-07-2013, 09:13 PM
Good luck. As for the search... google... https://www.google.pt/search?q=site:newtek+hub+crash&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr#bav=on.2,or.r_qf.&fp=d0dcb43bba54cd4f&q=site:newtek.com+hub+crash&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial

Nice. Mental note taken for future searches. Thanks!

Oddly, I was just looking at your topo stuff over the weekend b/c someone had tweeted about them. Thanks for the hard work that went into those and for sharing them!