PDA

View Full Version : Instancing with lights?



SonicN2O
07-13-2013, 07:03 AM
I'm working on a video where the camera goes through these floating "rings" that are essentially nurnies with some luxigons that have been converted into lights.
So, I have an object with a light kit. I want to use instancing, but somehow also instance the light kit with it, if that makes sense... I'll try and post a pic later if that helps.

nickdigital
07-13-2013, 07:44 AM
You can't instance lights though it would be nice.

BeeVee
07-13-2013, 08:25 AM
Your only option is to instance luminous geometry and use radiosity right now.

B

SonicN2O
07-13-2013, 09:08 AM
Meh, a crapload of lights in the scene seems to be working, unless I'll suffer greatly during render...

SonicN2O
07-13-2013, 09:44 AM
Yeah, the luxigons aren't working, I take that back. The luminous geometry actually looks pretty good.