PDA

View Full Version : Motion Blur Not Working With Instances



sukardi
07-09-2013, 05:46 PM
It seems that motion blur currently does not work well at all with instances. (LW 11.5.1)

Below is an example. The bottom helicopter is a regular object while all the others are instances.
Motion blur passes:2
AA: 4

Can anybody verify that this is indeed a problem and if there is any workaround.

Thanks


115523

Lewis
07-10-2013, 02:23 AM
What parenting mode you use ? Try switching W/L/P at instancing panel.

sukardi
07-10-2013, 03:00 AM
Wow.

It is working now. The parent (P) mode does it.
I never really understand the difference between W and P mode but at least now it is doing something useful. I would never have solved it on my own.

Thanks Lewis...

Lewis
07-10-2013, 03:52 AM
cool, glad it's working now :)