PDA

View Full Version : Stencil



Tony3d
06-04-2013, 04:06 PM
Can you not stencil an object in subD mode on a Mac?

CaptainMarlowe
06-04-2013, 10:53 PM
Since subd's need to be quads and drilling always create a lot of ngons, I doubt it will. You can perhaps try with CCs ?
I would suggest that you should drill in polygon mode, then make all quads and then sudb.

Edit : doesn't seem to work with cc either.

Tony3d
06-04-2013, 11:28 PM
Thanks. Glad to know its not just me.

BeeVee
06-05-2013, 01:59 AM
As CaptainMarlowe says, it's nothing to do with the Mac but purely with the exigencies imposed by subpatches. No Boolean operation is advised (or often possible) for an object with subpatches.

B