PDA

View Full Version : Node editing in scene editor



Boris Goreta
05-07-2013, 03:28 PM
If I have a parameter animated inside a node in some surface, this parameter is not visible in scene editor when I reload the scene. I have to copy the surface and paste it back on itself for parameters to be editable again in surface editor. Is there a way to force all animated parameters back to surface editor, I have some 100 or so parameters I need to bulk edit in scene editor.

lertola2
05-07-2013, 07:40 PM
What nodes are you having trouble with? I just did a test where I enveloped a gradient color in the surface node editor. The gradient keys were visible in the scene editor channels tab when I reloaded the scene.

-Joe

Boris Goreta
05-08-2013, 02:27 AM
I found out too that they are visible in channels tab so I'm working in this tab now, they are not visible in surface tab after reload, that is where I worked before.