PDA

View Full Version : Can't get "a" or "s" to bring up DSK1/2



tommywilde
04-30-2013, 05:40 PM
Just purchased a TriCaster 455. I have history with VT5/VT4/Tricaster Pro.

TC455 manual says that the keyboard shortcuts a & s should auto dsk1/2 on/off. But when I hit a or s or shift-a or shift-s, nothing happens with my dsk.

Any ideas?

tommywilde
04-30-2013, 06:38 PM
appears to be a typo in the manual. its not a & s, its d & f.

SBowie
05-02-2013, 11:07 AM
I finally got around to testing this - works correctly here. I'm really not sure what the problem could be, sorry. You might try updating to the latest build, I suppose, just on general principles.

JRQuigley
07-01-2013, 11:32 AM
A & S work on my 8000, unsure if they're different for the 455.

doublexx
07-01-2013, 12:52 PM
Mine started using "d" & "f" after I went to the latest build on my 300's.